Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

And one, and two, and one two three.....Μουσική Το Lobby music shop ακούει, διαλέγει και σας προτείνει:

Puressence “Sharpen Up The Knives”

13 χρόνια σε ένα άλμπουμ συν 3 νέα τραγούδια! Ξεκίνησαν ως 4 έφηβοι από το Manchester που αγαπούσαν τους Stone Roses. Το όνομα τους αρχικά ήταν "Pressence", αλλά μια μέρα η μητέρα του James Mudriczki πρότεινε να προσθέσουν το γράμμα "u" κι αυτό ήταν! Αυτό που τους ενδιέφερε πάντα ήταν η καθαρή ουσία της μουσικής, αλλά και του λόγου.
Το νέο άλμπουμ των αγαπημένων Puressence, το “Sharpen Up The Knives”, κυκλοφόρησε αποκλειστικά στα καταστήματα Metropolis! Τα τρία νέα τραγούδια είναι το Raise Me To The Ground, το Our Numbers Oracle – μια επιστροφή στα πρώτα χρόνια της μπάντας - και το Che της Judie Collins. Η μπάντα ετοιμάζει νέο δίσκο που θα ξεκινήσει να ηχογραφείται από τον Ιανουάριο. Οι Puressence απέσυραν από την κυκλοφορία τα τρία πρώτα τους άλμπουμ και πλέον η μόνη επαφή σας με το παρελθόν της μπάντας είναι μέσω του “Sharpen Up The Knives”, μιας κυκλοφορίας κατευθείαν από τους ίδιους. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από το Sharpen Up The Knives αφορά στο εξώφυλλο, μιας και απεικονίζει ένα όμορφο πρόσωπο με έντονο βλέμμα και υπέροχα μάτια που ανήκει σε μια Αθηναία την οποία είδαν οι Puressence τυχαία στους δρόμους της πόλης και της ζήτησαν αυθόρμητα να ποζάρει για εξώφυλλο! Η σημειολογία έχει και αυτή σημασία: η κοπέλα συνοδεύονταν όταν την είδαν και οι Puressence έκαναν τη πρόταση πρώτα στο αγόρι που τη συνόδευε!

Το άλμπουμ-συλλογή των Puressence, προς λύπην των αρεσκόντων την πάλαι ποτέ λογική των μονοπωλίων, που στην Ψωροκώσταινα συνεχίζουν απτόητα, θα βρίσκεται στο Lobby την επόμενη εβδομάδα. Οι fans μπορούν να το προμηθευτούν λοιπόν γλυτώνοντας τα έξοδα ταξιδίου στις μεγάλες πόλεις!!!!