Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Εκδηλώσεις πολιτισμού παντός είδους... Ο,τι θα συμβεί από τις 10 ως τις 17 Οκτωβρίου και όχι μόνο...

Παρασκευή 9 Οκτώβρη
Έναρξη 1ου Ανοιχτού Σπηλαιολογικού Σεμιναρίου (ΤΕΙ Καβάλας) Το 1ο ανοικτό σπηλαιολογικό σεμινάριο άρχισε τις εργασίες του στο ΤΕΙ Καβάλας, με διοργανώτρια την Εταιρεία Σπηλαιολογικών Ερευνών Θεσσαλίας, και συνδιοργανωτές την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καβάλας, το Δήμο Ελευθερών και το ΤΕΙ Καβάλας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά σεμινάρια που θα συνεχιστούν έως τις 20 Νοεμβρίου και πρακτική άσκηση σε σπήλαια της περιοχής.
Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας από το ιστιοπλοϊκό ταξίδι ελληνοτουρκικής φιλίας στην Μ. Ασία Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία από τον Δήμο Καβάλας και την Δ.ΑΝ.Ε.Κ. τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας από το ιστιοπλοϊκό ταξίδι ελληνοτουρκικής φιλίας της σχολής Ν.Ο.Κ. στα Μικρασιατικά παράλια στις 20:00 μ.μ. Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης και θα ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
Σάββατο 10 Οκτώβρη
11.00 Εκδήλωση της Θρακικής εστίαςγια την Μέρα Ψυχικής Υγείας Η Θρακική Εστία του Νομού Καβάλας και ο Δήμος Καβάλας διοργανώνουν στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας, εκδήλωση με θέμα "Κατάθλιψη η μάστιγα του 21ου αιώνα" για τη Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Ομιλητής θα είναι ο νευρολόγος- ψυχίατρος Αλέξανδρος Γουλιανός, διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγείας
Κυριακή 11 Οκτώβρη
Εκδήλωση του συλλόγου "ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ" στην πλατεία Καπνεργάτη
Η Ομάδα Πολιτιστικής Δράσης "Άνω Θρώσκω" διοργανώνει υπαίθρια φωτογράφηση, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ., με θέμα «Τα καπέλα», σε συνδυασμό με θεατρικό παιχνίδι από τα μέλη του θεατρικού τμήματος της, ως πρώτο στάδιο για τη δημιουργία της φωτογραφικής έκθεσης που θα πραγματοποιήσει στη Δημοτική Καπναποθήκη από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ως την Κυριακή 1 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό.
Συναυλία των «Tune up» στο μπαρ «Η Αλίκη έχει λάθος αγόρι»
Το τζαζ σχήμα "Tune Up" θα πραγματοποιήσει μια live εμφάνιση στο καφέ μπαρ "Η Αλίκη έχει λάθος αγόρι" το βράδυ της Κυριακής 11 Οκτωβρίου.
Τρίτη 13 Οκτωβρίου
Αφιέρωμα στο "ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ" στο μπαρ «Μυροβόλος Άνοιξη» Το καφέ μπαρ "Μυροβόλος Άνοιξις" παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στο "Καφέ Αμάν" την Τρίτη το βράδυ με την ρεμπέτικη τετράδα των Κώστα Λιούμπα στο τραγούδι και το μπουζούκι, Βασίλη Γαλαζούλα στο ακορντεόν, Δημήτρη Σίντο στην κιθάρα και Χάρη Τσιπουρίδη στο βιολί.
Τετάρτη 14 -Τετάρτη 21 Οκτωβρίου
Έκθεση ζωγραφικής του Ανέστη Κομπόκη Ο ζωγράφος Ανέστης Κομπόκης εκθέτει για μια εβδομάδα τα έργα του στο ισόγειο της παλιάς Δημοτικής Βιβλιοθήκης

1 σχόλιο:

Leviathan είπε...

Καλημέρα! Αρκετές οι εκδηλώσεις των ημερών!! Καλό αυτό! :)