Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Εκδηλώσεις πολιτισμού παντός είδους... Ο,τι θα συμβεί από τις 10 ως τις 17 Οκτωβρίου και όχι μόνο...

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ ΣΤΗΝ "ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ"

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή "Οδός Ονείρων" την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 11 το βράδυ.

Ο CRAIG BAILEY "ΖΩΝΤΑΝΑ" ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ "ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ"

Ο σαξοφωνίστας Craig Bailey (γνωστός από τη συνεργασία του με τον Ray Charles) εμφανίζεται την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ στο καφέ μπαρ "Θαλασσογραφία".

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ "PURESSENCE" ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ"

Το βρετανικό alternative rock συγκρότημα "Puressence" δίνει συναυλία στη μουσική σκηνή "Οδός Ονείρων" τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ.

Παρασκευή 20 Νοέμβρη - Λογοτεχνικές προτάσεις για παιδιά

17.00 Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος στην παιδική βιβλιοθήκη Βύρωνα
18.30 Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος στην παιδική βιβλιοθήκη Τιμίου Σταυρού

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΡΔΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΗ

Το ΤΕΙ Καβάλας και Δήμος Καβάλας παρουσιάζουν την έκθεση ζωγραφικής του Γεωργίου Κόρδη με τίτλο "... των αφανών αγωνιστών και ηρώων" που θα στεγαστεί στη Δημοτική Καπναποθήκη από την Τρίτη 10 ως την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 το βράδυ της Τρίτης.

Βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό

Αιτήσεις για εκπαίδευση και απόκτηση Πτυχίου Βασικών Γνώσεων Πρώτων Βοηθειών για Πολίτες δέχεται το περιφερειακό τμήμα Καβάλας του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 20 ωρών και η εκπαίδευση περιλαμβάνει όσα πρέπει να γνωρίζει ένας απλός πολίτης, ώστε να παρέχει Πρώτες Βοήθειες σε καθημερινά περιστατικά στο σπίτι , στο δρόμο ή στο χώρο εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: